Hello World ! (I mean it)

23 Noiembrie 2007

Bun gasit tuturor. Numele meu este Teodora Maria si m-am nascut azi.
Imi veti putea spune pe nume abia dupa botez.

Ziceam ca m-am nascut azi. A fost interesant. Pe la 9 si 20.

Eu stiam ce gandea mami (ii auzeam gandurile prin cordonul ombilical) si ii auzeam si pe domnii doctori din jurul nostru.

Ei nu ma auzeau pe mine :( ... Inca ...

Mami credea ca inca se mai lucreaza la anestezie (nu stia ca incepuse operatia) cand eu am vazut o raza de lumina si m-am trezit afara.
He he he .. Acum ma auziti domnilor doctori? Si am inceput sa plang. Eee .. nu aveam nimic.. dar vroiam sa ma auda si tati tocmai din capatul holului. Pentru asta am luat nota 10 la ceva cu un gard sau cam asa ceva.

Cam asta a fost actiunea .. ca dupa aceea a cam fost leneveala toata ziua. Mami nu putea sa ma plimbe. Doar ma mangaia (si mie imi placea :) ) Tati bantuia pe la usi pe-afara dar nu l-au lasat sa intre.

Pe la 11 noaptea a incept iar actiunea. Ne-au mutat (pe mami si pe mine) la alt etaj fiindca am inteles ca mai erau si alti copii care vroiau sa vina si ei pe lume si noi le ocupam locul.
In noul salon aveam o senzatie ciudata. Mami spunea ca se numeste frig. Vorbea cu tati la telefon si spunea ca nu functioneaza caloriferul.

O sa va spun maine ce am de gand cu acest site. Sa fiti cuminti !

Incerc sa adorm acum... Maine vine tati sa ne vada ...

P.S. - Va rog sa nu radeti de tati.... ca nu el a facut aceste fotografii, ci o doamna asistenta. Si-asa l-a cam certat mami ca a cumparat aparat foto "ultimul tip".





1 comentarii:

Anonymous said...

Teutz mic si dulce, sa fi sanatoasa si fericita!!!

Noi vrem sa o vedem si pe mami a ta, sa ne putem da cu parerea (de! ce putem asta facem :-)) cu cine semeni tu mai mult, cu mami sau cu tati?!